ΒΙΝΤΕΟ: Έκλεισαν δρόμο μετά από δικαστική απόφαση

Όταν στα μέσα της δεκαετίας του 90 έλειψαν στο εξωτερικό δεν περίμεναν πως ο τότε αναδασμός θα τους έπαιρνε τμήμα του αγροτεμαχίου τους το οποίο στην συνεχεία μετατράπηκε...

Όταν στα μέσα της δεκαετίας του 90 έλειψαν στο εξωτερικό δεν περίμεναν πως ο τότε αναδασμός θα τους έπαιρνε τμήμα του αγροτεμαχίου τους το οποίο στην συνεχεία μετατράπηκε σε δρόμο.

Ο λόγος για τον δρόμο που συνδέει την επαρχιακή οδό Παραμυθιά Αρχαγγέλου στο ύψος του Καρυωτίου (θέση Πόρος) με το Παγκράτι. Οι ιδιοκτήτες κατέφυγαν στην δικαιοσύνη ενάντιων του αναδασμού και μετά από μια δικαστικό αγώνα και δυο αποφάσεις δικαστηρίων, δικαιώθηκαν και τους επιστράφηκε η περιουσία τους.

Έτσι μετά από 2 δεκαετίες, ο δρόμος που εξυπηρετούσε τους κάτοικους του Παγκρατίου άλλα και του Καρυωτίου, έκλεισε οριστικά με τους ιδιοκτήτες να το περιφράζουν έχοντας στα χέρια τους την δικαστική απόφαση που τους δικαιώνει. Υπενθυμίζουμε πως στα τέλη του 2012, ο συγκεκριμένος δρόμος είχε κλείσει μερικώς στο άλλο άκρο του από άλλον κάτοικο της περιοχής, έχοντας δικαιωθεί και αυτός δικαστηκά, ωστόσο με την ανοχή του περνούσαν τα οχήματα.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!