Ημερίδα για το παιδι και το βιβλίο στο θέατρο Καρκαμίσι

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, το ΝΠΔΔ «ΑΡΩΓΗ» Δήμου Σουλίου, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Θεσπρωτίας και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς σας...

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, το ΝΠΔΔ «ΑΡΩΓΗ» Δήμου Σουλίου, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Θεσπρωτίας και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς σας προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα «Περπατήστε μαζί με το παιδί στους δρόμους της ζωής μέσα από το βιβλίο» και εισηγήτρια την Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη, συγγραφέα παιδικών βιβλίων, την Τετάρτη 1 / 4 / 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων “ΚΑΡΚΑΜΙΣΙ”.

Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής, της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί στο Μαράσλειο Διδασκαλείο.

Εργάστηκε στη δημόσια εκπαίδευση ως δασκάλα, συνεργάζεται με παιδαγωγικά περιοδικά, είναι ενεργό μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και έχει εκδώσει έως τώρα 53 βιβλία για παιδιά, καθώς και μελέτες λαογραφικού περιεχομένου. Έχει ενταχθεί στο Μητρώο Επιμορφωτών του Προγράμματος «Καινοτόμες δράσεις ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας των μαθητών» και έχει αναλάβει επιμορφωτικό έργο σε ημερίδες επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

In this article

Join the Conversation