Με επιτυχία η ιδρυτική συνάντηση του συλλόγου Ελαταριας

Με επιτυχια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η πρώτη συνέλευση για την δημιουργία του Συλλόγου της Ελαταριάς (Λαμπανίτσας) Παραμυθιάς. Κατά την διάρκεια έγινε ενημέρωση στους παρευρισκόμενους για της...

Με επιτυχια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η πρώτη συνέλευση για την δημιουργία του Συλλόγου της Ελαταριάς (Λαμπανίτσας) Παραμυθιάς.

Κατά την διάρκεια έγινε ενημέρωση στους παρευρισκόμενους για της ενέργειες που έχει κάνει μέχρι τώρα η Προσωρινή Επιτροπή. Στην συνέχεια έγινε η έγγραφή των Ιδρυτικών Μελών με την παράλληλη καταβολή χρηματικού ποσού που θα κάλυψη και τα έξοδα κατάθεσης του Καταστατικού, για επικύρωση, στις Δικαστικές Αρχές.

Το Καταστατικό έλαβε με ομοφωνία την αρχική έγκριση από τα παραβρεθέντα Ιδρυτικά μέλη και συμφωνήθηκε η παράταση εγγραφής Ιδρυτικών Μελών μέχρι και της 30 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι ΜΟΝΟ τα Μέλη που θα εγγραφούν μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία θα έχουν το δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στο Δ Σ που θα προκύψει από τις πρώτες Εκλογές.

Οι αρχικές Εκλογές για την ανάδειξη του Δ Σ θα γίνουν μετά τη κατάθεση και έγκριση του καταστατικού από τις Αρμόδιες Αρχές.

Για την εγγραφή επιπρόσθετων Ιδρυτικών Μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απευθυνθούν στη Προσωρινή Επιτροπή Επιπρόσθετα αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από τώρα δράσεις που μετά από εισηγήσεις θα επικεντρωθούν στην ανάδειξη των μονοπατιών της περιοχής. Αρχικά, μετά από ανακοίνωση, θα ξεκινήσει ο καθαρισμός αρχικά ορισμένων επιλεγμένων μονοπατιών με κεντρικό άξονα το χωριό της Λαμπανίτσας και την κορυφή της Χιονίστρας (1643 μ.).

Η Προσωρινή Επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν καθώς και αυτούς που έστω από μακριά με κάθε τρόπο έδειξαν τον ενδιαφέρον τους για την προσπάθεια που ξεκίνησε.

Η Προσωρινή Επιτροπή
– Καρακίτσου Χριστίνα
– Μπρέστα Άννα
– Τζάνης Λεωνίδας (Τηλ. 6972090905)
– Τζώρτζης Γιώργος (Τηλ. 6976567411)

In this article

Join the Conversation