Με 15 αθλητές και διακρίσεις ο ΣΚΑ Παραμυθιάς στον Orliakas Race των Γρεβενών

Με 15 αθλητές συμμετείχε ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στον απαιτητικό ορεινό αγώνα δρόμου Orliakas Race, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα Γρεβενά. Εκτός από τους 15, συμμετείχε και...

Με 15 αθλητές συμμετείχε ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στον απαιτητικό ορεινό αγώνα δρόμου Orliakas Race, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα Γρεβενά.

Εκτός από τους 15, συμμετείχε και ο Άρης Τσίπης, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης στα 33 χλμ.

Στην ίδια διαδρομή, ιδιαιτέρα σημαντική η επιτυχία του πολύπειρου αθλητή του Σ.Κ.Α. Παραμυθιάς Μιχάλη Αναστασόπουλου ο οποίος κατέλαβε την τιμητική πρώτη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία. Στα 33 χιλιόμετρα συμμετείχαν επίσης και τερμάτισαν σε πολύ καλές θέσεις οι Σπύρος Κουρούτης και Βασίλης Σιώχος καθώς επίσης και οι Χρήστος Τσαρκοβίστας, Γεώργιος Μήτσουλης και Ηλίας Δήμου στην πρώτη τους συμμετοχή σε έναν τόσο μεγάλο και απαιτητικό αγώνα.

Στην διαδρομή Portitsa trail – 7,5 χλμ. συμμετείχαν 10 αθλητές του συλλόγου μας μεταξύ των οποίων και δύο πατεράδες με τους γιους τους. Πρόκειται για τους Σπύρο Γώγο με τον γιο του Γιώργο και Δημήτρη Ράπτη με τον γιο του Χρήστο. Στην Portitsa trail συμμετείχαν επισης και οι δρομεις Βασίλειος Δήμου, Ευάγγελος Αθανασίου, Πέτρος Σιώχος, Γιώργος Καρζής, Κώστας Μώκος και Θεόδωρος Φρατζελάς.

In this article

Join the Conversation