Προσυνεδριακές συνελεύσεις την Κυριακή του ΠΑΣΟΚ Παραμυθιάς και της ΝΕ Θεσπρωτίας

Ενόψει διεξαγωγής του έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στις 15 – 17 Μαΐου 2015 και στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού διαλόγου, της διαμόρφωσης των Πολιτικών θέσεων και της ενημέρωσης σχετικά...

Ενόψει διεξαγωγής του έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στις 15 – 17 Μαΐου 2015 και στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού διαλόγου, της διαμόρφωσης των Πολιτικών θέσεων και της ενημέρωσης σχετικά με την διαδικασία εκλογής συνέδρων, πραγματοποιούνται προσυνεδριακές συνελεύσεις της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Παραμυθιάς και της Ν.Ε Θεσπρωτίας.

Η Τ. ΠΑΣΟΚ Παραμυθιάς θα συνεδριάσει στην Χρυσαυγή στο κέντρο ΕΛΕΑΤΑΝ την Κυριακή 3 Μαΐου στις 11:00 πμ, ενώ η ΝΕ Θεσπρωτίας θα συνεδριάσει το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Αngellika Pallas στις 07:30 μμ.

Θέματα:
1.Ενημέρωση επί των πολιτικών θέσεων στα πλαίσια του Προσυνεδριακού διάλογου – Διαμόρφωση προτάσεων προς το Συνέδριο.
2.Ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις , για τα διαδικαστικά ζητήματα του Συνεδρίου και το νέο ηλεκτρονικό μητρώο – Συγκρότηση Εφορευτικών Επιτροπών Δημοτικών οργανώσεων – Εγγραφή νέων μελών.

Και στις δύο συνελεύσεις, θα παραβρίσκονται μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί στις 15,16 και 17 Μαίου στην Αθήνα και το νέο ηλεκτρονικό Μητρώο μελών έχει αρχίσει να λειτουργεί από ΕΔΩ, όπου μπορούν τα παλιά μέλη ,οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και όποιος επιθυμεί να εγγράφονται μέχρι και στις 4 Μαίου 2015 οπότε και θα κλείσει το νέο Μητρώο. Στη συνέχεια την Κυριακή 10 Μαίου 2015 θα γίνει η εκλογή συνέδρων στις κατά τόπους Δημοτικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ των τριών Δήμων της Θεσπρωτίας και θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τόπο , τον χώρο και την ώρα έναρξης και λήξης της εκλογικής διαδικασίας. Μετά την διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ το μητρώο θα ξανανοίξει ώστε να υπάρξει νέο κύμα εγγραφών μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 οπότε και θα κλείσει οριστικά το μητρώο μέχρι την Κυριακή 7 Ιουνίου που θα διεξαχθεί η άμεση εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση.

In this article

Join the Conversation