Το Ποτάμι Θεσπρωτίας: Εκδήλωση με τον Γρηγόρη Ψαριανό

Στα πλαίσια Πανελλαδικής Εκδήλωσης με σύνθημα «Μπορούμε – τολμάμε – συγκρουόμαστε – χτίζουμε!», θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για ανοικτή συζήτηση με φίλους του Ποταμιού στην Θεσπρωτία και τοπικά ΜΜΕ,...

Στα πλαίσια Πανελλαδικής Εκδήλωσης με σύνθημα «Μπορούμε – τολμάμε – συγκρουόμαστε – χτίζουμε!», θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για ανοικτή συζήτηση με φίλους του Ποταμιού στην Θεσπρωτία και τοπικά ΜΜΕ, το Σάββατο, 9 Μαΐου 2015, στο cafe ENVY στην Ηγουμενίτσα, στις 8:00μ.μ. με τον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό.

Σε σχετική ανακοινωση το ποτάμι αναφέρει:

Το Ποτάμι τιμά την Ημέρα της Ευρώπης. Όχι με ξύλινα λόγια ούτε με βαρετές τελετές. Τριάντα στελέχη του κόμματος θα συζητήσουν με ενεργούς πολίτες, με τους εκπροσώπους της πραγματικής Ελλάδας σε πόλεις, νησιά και χωριά της χώρας μας στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων που προετοιμάσαμε για το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου.

Η Ευρώπη για μας δεν είναι ούτε η κότα με το χρυσό αυγό ούτε ανεμόμυλος του Δον Κιχώτη. Η Ευρώπη είναι το υπερεθνικό πείραμα που πρέπει να πετύχει για να αποδείξει ότι η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη μπορούν να απαλύνουν αντιθέσεις και να εξουδετερώσουν ανισότητες. Τολμάμε να χαράξουμε πορεία διότι εμείς γνωρίζουμε τι δεν πάει καλά στη χώρα μας. Συγκρουόμαστε με την παραδοσιακή Δεξιά και την ιδεοληπτική Αριστερά διότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα εύκολα λόγια και να κάνουμε τομές. Χτίζουμε ένα νέο κόμμα χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και αγκυλώσεις.

Από κάτω προς τα πάνω κι όχι από τα σαλόνια ή τις συντεχνίες. Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης και της Ελλάδας. Διότι είμαστε η πραγματική πλειοψηφία.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!