Πραγματοποιήθηκε η προσυνεδριακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας με τον Πάρη Κουκουλόπουλο +ΒΙΝΤΕΟ

Με την συμμετοχή του μέλους  της  Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πάρη Κουκουλόπουλου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, η προσυνεδριακή ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας,...

Με την συμμετοχή του μέλους  της  Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πάρη Κουκουλόπουλου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, η προσυνεδριακή ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, με θέματα τις πολιτικές θέσεις του Προσυνεδριακού διάλογου την  διαμόρφωση προτάσεων προς το συνέδριο, τα διαδικαστικά ζητήματα του Συνεδρίου και το νέο ηλεκτρονικό μητρώο μελών.

το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ  θα διεξαχθεί στις 5 , 6 και 7 Ιουνίου στην Αθήνα και το νέο ηλεκτρονικό  Μητρώο  μελών έχει αρχίσει να λειτουργεί  από ΕΔΩ. Η εκλογή των Συνέδρων θα γίνει  την Κυριακή 24 Μαίου 2015  στις κατά τόπους Δημοτικές  οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ των τριών Δήμων της  Θεσπρωτία και την Κυριακή 14  Ιουνίου  θα διεξαχθεί η άμεση εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την τοποθέτηση του Πάρη Κουκουλόπουλου στην προσυνεδριακή ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας.


In this article

Join the Conversation