O γραμματέας της N.E ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για το συνέδριο και την εκλογή νέου προέδρου

Πραγματοποιήθηκε στις 5, 6 και 7 Ιουνίου στην Αθήνα το 10ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ με μεγάλη επιτυχία , σηματοδοτώντας την επόμενη ημέρα για το Κίνημα και δρομολογώντας τη...

Οι τρεις υποψήφιοι Πρόεδροι Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για την εκλογή από την βάση την ερχόμενη Κυριακή 14/6 του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η εκλογή σύμφωνα με απόφαση του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί με ανοικτό το νέο ηλεκτρονικό μητρώο μελών και θα μπορούν να ψηφίσουν για τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ,εκτός από τα μέλη και οι φίλοι οσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του οικείου Δήμου οπου είναι Δημότες , εφόσον εγγραφούν μέλη μέχρι την ημέρα της ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2015 ημέρα Κυριακή από τις 9 πμ μέχρι στις 7 μμ. στα ίδια εκλογικά κέντρα στις έδρες των τριών Δήμων της Θεσπρωτίας που εγινε και η εκλογή των συνέδρων. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ να συμμετάσχουν στην κορυφαία αυτή εκλογική διαδικασία του Κινήματος .

ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ
In this article

Join the Conversation