Συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή υπέρ του ΝΑΙ

Μένουμε Ευρώπη – Μένουμε Θεσπρωτία Συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή υπέρ του ΝΑΙ Είμαστε φορείς και οργανώσεις όλων των ειδών, άλλοι μεγαλύτεροι, άλλοι μικρότεροι. Είμαστε χιλιάδες σκληρά εργαζόμενοι...

Μένουμε Ευρώπη – Μένουμε Θεσπρωτία
Συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή υπέρ του ΝΑΙ

Είμαστε φορείς και οργανώσεις όλων των ειδών, άλλοι μεγαλύτεροι, άλλοι μικρότεροι. Είμαστε χιλιάδες σκληρά εργαζόμενοι Έλληνες, χιλιάδες εθελοντές της κοινωνίας πολιτών που ανιδιοτελώς συνεισφέρουν στη χώρα.

Δεν είμαστε ένα μπλοκ. Δεν είμαστε ένα λόμπι. Είμαστε διαφορετικοί και πολυσυλλεκτικοί, πάνω από πολιτικά κόμματα και συνιστώσες.

Πολλές φορές μάλιστα διαφωνούμε μεταξύ μας. Όμως μας ενώνει η κοινή μας αγωνία για το μέλλον της χώρας, και η πεποίθησή μας ότι η Ελλάδα ανήκει και πρέπει να ανήκει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και του ευρώ. Για εμάς το αληθινό ερώτημα του δημοψηφίσματος δεν είναι αυτό που τέθηκε επισήμως, μια πρόταση που ήδη έχει ξεπεραστεί από τα γεγονότα και τις εξελίξεις.

Για εμάς το αληθινό ερώτημα είναι πώς βλέπουμε το μέλλον της χώρας, πώς ανακόπτεται η πορεία εσωστρέφειας που έχει ξεκινήσει. Ονειρευόμαστε μια χώρα δημιουργική, παραγωγική, εξωστρεφή, δυναμική και αξιοπρεπή, μια χώρα ανοιχτή και ελεύθερη. Μια χώρα που δεν θα τιμωρεί τις γενιές που δεν γεννήθηκαν ακόμα για τα λάθη του παρελθόντος, που δεν θα είναι διχασμένη αλλά θα προχωρήσει ενωμένη προς τα μπροστά, δεν θα γυρίσει δεκαετίες πίσω.

Για όλους αυτούς τους λόγους λέμε ΝΑΙ στο ευρώ. Και πάνω από όλα λέμε ΝΑΙ στην Ελλάδα. Σας καλούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, ώστε να βοηθήσουμε τα μηνύματα μας να φτάσουν σε όσους περισσότερους γίνεται.

Στις 5 Ιουλίου 2015, η Θεσπρωτία μένει Ευρώπη.
Στις 8:30μ.μ. την Παρασκευή, στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας, θα είμαστε όλοι εκεί, γιατί το μέλλον μας είναι στην Ευρώπη.


In this article

Join the Conversation