“Αδειάζει” τον διευθυντή του ΕΚΑΒ, το σωματείο εργαζομένων

Με επιστολή προς την paramythia-online.gr, το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ της 7ης περιφέρειας (Ηπειρου Κέρκυρας), απαντά στον διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοηθείας της 7ης Περιφέρεια κ. Βασίλειου...

Με επιστολή προς την paramythia-online.gr, το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ της 7ης περιφέρειας (Ηπειρου Κέρκυρας), απαντά στον διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοηθείας της 7ης Περιφέρεια κ. Βασίλειου Παπαδιώτη, με αφορμή το τροχαίο της Γλυκής (θυμηθείτε εδώ) και την συνέντευξη του διευθυντή στην ΕΡΑ (θυμηθείτε εδώ)

Το σωματείο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, στην ουσία “αδειάζει” τον διευθυντή τους, τόσο για το περιστατικό της Γλυκή σημειώνοντας πως δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Παραμυθιάς που υπολειτουργεί από ενάρξεως του, όσο και για το επιχειρησιακό πρόγραμμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαδιώτης στην ΕΡΑ.

Επίσης σημειώνει πως είχαν προειδοποιήσει το ΕΚΑΒ για τις ελλείψεις τόσο στην Θεσπρωτία όσο και την Κέρκυρα, όπως είχε αποκαλύψει η paramythia-online.gr

Διαβάστε την επιστολή του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ της 7ης περιφέρειας:

ΕΘΝΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΑΜΕΣΗΣ  ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Α.Β. 7ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

προς: Παραμυθιά online www.paramythia-online.gr

Ιωάννινα 23 Ιουνίου  2015

Σχετικά με τη συνέντευξη από τον  Διευθυντή του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας κ. Βασίλειου Παπαδιώτη στην ΕΡΑ Ιωαννίνων στις 20/7/2015 διαχωρίζουμε τις θέσεις και τις απόψεις. Με έκπληξη ακούσαμε ότι έχει εκπονηθεί εδώ και δύο χρόνια επιχειρησιακό πρόγραμμα για τη 7η Περιφέρεια και ρωτάμε: από ποιόν εκπονήθηκε και ποιο είναι αυτό; Γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση των εργαζομένων;

Η φράση τα λάθη είναι ανθρώπινα, δεν συνάδει με τον με τον επαγγελματισμό του ΕΚΑΒ και θίγει τα πληρώματα που δίνουν μάχη κάθε μέρα στο δρόμο, υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες.

Σχετικά με το περιστατικό στη Γλυκή Παραμυθιάς, δεν διευκρινίζεται ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο στον Τομέα ΕΚΑΒ Παραμυθιάς που υπολειτουργεί από ενάρξεως (Νοέμβριο 2013 μόνο 4 άτομα) και ότι το ασθενοφόρο ξεκίνησε από την Ηγουμενίτσα μία απόσταση 50 χιλ. περίπου με χρόνο 35 λεπτών, αφού προηγουμένως παρέλαβε Ιατρό από το κέντρο υγείας Παραμυθιάς γνωρίζοντας τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, όπως είχαμε προειδοποιήσει και την Άνοιξη, ότι έντονο πρόβλημα προσωπικού και ασθενοφόρων δεν έχει μόνο η Κέρκυρα με τη Λευκάδα, αλλά και όλη η παραλιακή ζώνη Πρέβεζας Ηγουμενίτσας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

In this article

Join the Conversation