ΒΙΝΤΕΟ:Ξεπέρασε τις προσδοκίες η μεγαλύτερη εκδήλωση της Θεσπρωτίας. Αλωνιάδα 2015

Με απόλυτη επιτυχία και με παρουσία συνολικά περισσότερων από 3.000 επισκεπτών, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το τριήμερο εκδηλώσεων της 5ης Αλωνιάδας στο Σεβαστό Παραμυθιάς. Την εκδήλωση τίμησαν...

Με απόλυτη επιτυχία και με παρουσία συνολικά περισσότερων από 3.000 επισκεπτών, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το τριήμερο εκδηλώσεων της 5ης Αλωνιάδας στο Σεβαστό Παραμυθιάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη και πλήθος εκπροσώπων φορέων και συλλογών.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα σημειώθηκε πανστρατιά των καλλιτεχνών της Ηπειρώτικης Παραδοσιακής Μουσικής, με τους Πετρολούκα Χαλκιά, Αντώνη Κυρίτση, Σάββα Σιάτρα, Σταύρο Καψάλη, Πασχάλη Σκάρπο, Μπάμπη Λούκας Χαλκιά, Δημήτρη Καλογήρου, Μάκη Κιάμο, Ηλία Κόντη, Γιώργο Κούρτη, Μαρία Τζελαλή, κ.α να βρίσκονται στην σκηνή για να τιμήσουν τον μεγάλο Παραμυθιώτη τραγουδιστή Στυλιανό Μπέλλο.

Παράλληλα πραγματοποιούταν αθλητικές εκδηλώσεις, όπως αγώνας ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Μικτής Περιοχής – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αγώνες ποδηλάτου, μπάσκετ και δρόμου, εκθέσεις φωτογραφιών, φυσικών προϊόντων καθώς και έκθεση βιβλίου & αγροτικών προϊόντων.

Το τριήμερο εκδηλώσεων έληξε με την βράβευση των ολυμπιονικών Αθανασίας Τζουμελέκα & Αλεξάνδρα Τσιάβου.

Στα σημαντικά η ανάδειξη της παρακμής του αθλητικού κέντρου του Σεβαστού, το οποίο παρουσιάσει σημάδια κατάρρευσης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την μεγαλύτερη εκδήλωση της Θεσπρωτίας:

http://www.paramythia-online.gr/images/stories/siozios.jpg

In this article

Join the Conversation