Μέχρι τις 18.9 οι ενστάσεις για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου Παραμυθιάς, θέση Άγιος Νικόλαος

Απο σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2015 έως και την 18 Σεπτεμβρίου 2015, θα γίνει ανάρτηση του διαγράμματος της μελέτης Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Παραμυθιάς επί υφιστάμενης οδού επί το...

Απο σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2015 έως και την 18 Σεπτεμβρίου 2015, θα γίνει ανάρτηση του διαγράμματος της μελέτης Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Παραμυθιάς επί υφιστάμενης οδού επί το Ο.Τ.1 – θέση “Άγιος Νικόλαος” του Δήμου Σουλίου Νομού Θεσπρωτίας, και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στα γραφεία του Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά, για να ενημερωθούν.

Ενστάσεις μπορούν να υποβάλουν οι ιδιοκτήτες των οποίων μεταβλήθηκε η ιδιοκτησία τους μέχρι και την 18 Σεπτεμβρίου 2015.

Το Κτηματογραφικό Διάγραμμα θα βρίσκεται ανηρτημένο στα γραφεία του Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά και κατά τις ημέρες αυτές, θα λειτουργεί καθημερινά γραφείο ενημέρωσης του κοινού. Παράλληλα στα γραφεία του Δήμου Ηγουμενίτσας στον 4ο όροφο θα λειτουργεί γραφείο ενημέρωσης του κοινού με τεχνικούς υπαλλήλους της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου Ηγουμενίτσας, από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 12.30 μ.μ., για τυχόν διευκρινήσεις.

 

In this article

Join the Conversation