Ξεκινούν οι εγγραφές στην μουσική σχολή και τα υπόλοιπα τμήματα του ΦΟΠ

Φέτος, όπως και κάθε χρονιά, τα μαθήματα στο Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς θα ξεκινήσουν λίγο μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι εγγραφές ξεκινούν στις 21 Σεπτεμβρίου...

Φέτος, όπως και κάθε χρονιά, τα μαθήματα στο Φιλοπρόοδο Όμιλο Παραμυθιάς θα ξεκινήσουν λίγο μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι εγγραφές ξεκινούν στις 21 Σεπτεμβρίου 2015. Θα λειτουργήσουν τμήματα μουσικής σχολής, χορευτικά, σκάκι και εικαστικά. Οι τιμές που ισχύουν αναφέρονται παρακάτω.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (αναγνωρισμένη απο το κράτος)
– ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ 40€
– ΚΑΤΩΤΕΡΑ 40€
– ΜΕΣΗ 50€
– ΑΝΩΤΕΡΑ 60€
– ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ 1ου ΕΤΟΥΣ 40€
– ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ 10€
Μουσικά όργανα: Πιάνο – κιθάρα – ηλεκτρική κιθάρα – βιολί – μπουζούκι – παραδοσιακό κλαρίνο – κλασικό κλαρινέτο – ακορντεόν – αρμόνιο – συνθεσάιζερ – ντραμς – κρουστά

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ
Χορευτικό ανηλίκων 10 € το μήνα. Έκπτωση 50% για το δεύτερο μέλος (δηλαδή τα 2 αδέλφια 15 € το μήνα). Τα παιδιά που παρακολουθούν και μαθήματα της μουσικής σχόλης θα πληρώνουν για το χορό 5 €.
Χορευτικό ενηλίκων 10 € το μήνα για το τμήμα των παραδοσιακών χορών. Έκπτωση 50% για την παρακολούθηση του λαϊκού μέρους (δηλαδή για τα δυο τμήματα 15 € το μήνα).

ΣΚΑΚΙ
Σκάκι 15€ το μήνα. Έκπτωση 50% για το δεύτερο μέλος (δηλαδή τα 2 αδέλφια 22,5 € το μήνα). Τα παιδιά που παρακολουθούν και μαθήματα σκακιού θα πληρώνουν για το χορό 5 €.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Για το οικονομικό κόστος θα υπάρξει σχετική ενημέρωση σύντομα.


Το Δ.Σ. του Φ.Ο.Π.

In this article

Join the Conversation