Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις

Την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση παραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ηγουμενίτσα σήμερα Πέμπτη 17/9 και ώρα 20:30 το απόγευμα στην Πλατεία Δημαρχείου με ομιλητή τον πρώην Γραμματέα της ΚΟ...

Το μύνημα που φτάνει από τους ψηφοφόρους, είναι πως έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα σαφούς υπεροχής του ΣΥΡΙΖΑ, που τις τελευταίες ώρες δείχνει να έχει τάσεις αυτοδυναμίας. Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και θα πρέπει να κυβερνήσει με προγραμματισμό και ρεαλισμό χωρίς να απεμπολεί το όνειρο προς όφελος του λαού και του τόπου. Αναγνωρίζουν όλοι το βαρος της ευθύνης που πήρε σε δύσκολες στιγμές για την χώρα, διεθνοποιώντας το ελληνικό ζήτημα και ξεσηκώνοντας μεγάλο κύμα αλληλεγγύης προς τους έλληνες σε όλο τον κόσμο.

Μια καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20/9 θα είναι μια νίκη των προδευτικών δυνάμεων όλης της Ευρώπης απέναντι στο φόβο, την λιτότητα και την διαφθορά. H προεκλογική περίοδος ολοκληρώνεται με την Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα την Παρασκευή 18/9, στις 19:30.

 

ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

In this article

Join the Conversation