ΚΚΕ (μ-λ) Θεσπρωτίας: Παλλαϊκό μέτωπο ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης

ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ!Η ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΠΑΛΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ! Για πάνω από πέντε χρόνια ο λαός μας ζει την επίθεση...

Παραδίνουν τον τόπο μας στους ιμπεριαλιστές, που τον κάνουν ορμητήριο των πολεμικών τους εξορμήσεων στην περιοχή, βάζοντας σε κίνδυνο το λαό μας και όλους τους γειτονικούς λαούς. Και ας υποκρίνονται οι μασκαράδες για τα πνιγμένα παιδιά που ξεβράζονται στις ακτές μας και σε όλες τις ακτές της Μεσογείου. Αυτό το τσουνάμι της επίθεσης μόνο οι εργαζόμενοι και ο λαός μας μπορούν να το σταματήσουν.

Οργανώνοντας την πάλη τους εκεί που ζούν και εργάζονται. Εργαζόμενοι, αγροτιά, λαός και νεολαία, στα σωματεία και στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και στους συλλόγους τους να συγκροτήσουν εστίες αντίστασης, λαϊκό κίνημα ενάντια στις πολιτικές του συστήματος, των κυβερνήσεων και των κομμάτων του και των ξένων αφεντικών τους σε ΕΕ και ΔΝΤ. Δύσκολη υπόθεση, αλλά αναγκαία και δυνατή.

Να θυμηθούμε πως αυτοί που διακήρυχναν ευκολίες μας φέραν τα δυσκολότερα, αυτοί που μας ζητάνε εξουσιοδοτήσεις για «να μας πάνε στον παράδεισο» υπονόμευσαν τις δυνατότητές μας και διέλυσαν το κίνημά μας. Εμείς αυτή την κατεύθυνση θέλουμε να υπηρετήσουμε, σ’ αυτή την κατεύθυνση σας καλούμε να κινηθούμε, αυτό το δρόμο χρειάζεται να διαβούμε όλοι μαζί.

ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ!


κ.ο. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ (μ-λ)

In this article

Join the Conversation