Υπεγράφη η προέγκριση σύμβασης για το αποχετευτικό Παραμυθιάς

Έπειτα από ενημέρωση και διαδοχικές συναντήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, με θέμα την χρόνια καθυστέρηση σημαντικών...

Έπειτα από ενημέρωση και διαδοχικές συναντήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, με θέμα την χρόνια καθυστέρηση σημαντικών έργων υποδομής του νομού Θεσπρωτίας, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου υπεγράφη η προέγκριση σύμβασης του έργου «Αποχέτευση εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας ακαθάρτων του Δ.Δ. Παραμυθιάς και Καρυωτίου του Δήμου Σουλίου» από την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και Ταμείου Συνοχής, κ. Ευγενία Φωτονιάτα. Σε επόμενη φάση αναμένεται η εκταμίευση προκαταβολής.

Το σημαντικό αυτό έργο, αποτελεί πάγιο αίτημα των πολιτών της Παραμυθιάς καθώς συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και στην ανάπτυξη του τόπου.

Με δηλωση του ο Μάριος Κάτσης, υπογραμμίζει πως με τη θετική αυτή εξέλιξη, φαίνονται στην πράξη τα αποτελέσματα της κρίσιμης μάχης που έδωσε και κέρδισε η κυβέρνηση με σκοπό τόσο την διεκδίκηση εμπροσθοβαρούς εκταμίευσης κονδυλίων για το νέο ΕΣΠΑ ‘14-‘20 όσο και την μέγιστη απορρόφηση κονδυλίων από το τρέχον πρόγραμμα που τελεί υπό παράταση (ΕΣΠΑ ’07 – ‘13). Η αναμόρφωση και η ανακατεύθυνση του ΕΣΠΑ με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα σε σύγχρονες υποδομές και παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας, μακριά από την κακοδιαχείριση του παρελθόντος είναι το στοίχημα και δρόμος για την πρόοδο και την προκοπή του τόπου.

In this article

Join the Conversation