Για όλους και για όλα η Σταυρούλα Μπραΐμη στην εκπομπή Ελεύθερα

Στην εκπομπή “Ελεύθερα” του ARTtv και του Βαγγέλη Μάστορα, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση. To βίντεο θα το παρακολουθήσετε τις επόμενες ημέρες, ωστόσο περιληπτικά...

Στην εκπομπή “Ελεύθερα” του ARTtv και του Βαγγέλη Μάστορα, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση. To βίντεο θα το παρακολουθήσετε τις επόμενες ημέρες, ωστόσο περιληπτικά η Σταυρούλα Μπραΐμη ανέφερε:

Για το ειρηνοδικείο Παραμυθιάς: Ή θα παίρναμε το κτίριο αγοράζοντός το, ή θα το χάναμε. Ήταν κατάφορη αδικία η μη δωρεάν παραχώρηση. Μας αντιμετώπισαν σαν τον οποιονδήποτε ιδιώτη. Ήδη έχουμε ξεκινήσει για την μετατροπή του σε νηπιαγωγείο.
Για το ιστορικό κέντρο Παραμυθιάς: Δεν υπάρχει πρόοδος γιατί αυτή την στιγμή, έχουμε άλλες προτεραιότητες.
Για την αγορά της Παραμυθιάς: Ο εμπορικός κόσμος της Παραμυθιάς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αλλά, τηρούμενων των αναλογιών, βρίσκεται σε καλύτερη θέση από άλλες αγορές.  
Για το οικοτροφείο Παραμυθιάς: Να έχουνε υπομονή οι δημότες… (!!)
Για τον Λάμποβο: Κάθε χρόνο και καλύτερα από επισκεψημότητα. Στα ίδια επίπεδα τα έσοδα. Οι ντόπιοι με τις ψησταριές δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα το δήμου για ενίσχυση με προϊόντα του κοινωνικού παντοπωλείου.
Για τον τουρισμό: Η Δημοτική αρχή, με δράσεις εξωστρέφειας, προβάλει τον τόπο.
Για το κοινωνικό παντοπωλείο: Υπάρχουν περισσότερα αιτήματα για ένταξη. Θα θέλαμε να προσφέρουμε περισσότερα. Στηρίζεται και από τους δημότες. Σε στασιμότητα το κοινωνικό φαρμακείο, λόγω καθυστέρησης αποστολής των φαρμάκων.
Για το αποχετευτικό Παραμυθιάς: Καμία ολιγωρία από την δημοτική αρχή. Υπήρχε στασιμότητα λόγω των υπερδεσμεύσεων. Τώρα προχωρά…
Για τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου: Έχουν ενημερωθεί όλοι οι Δήμαρχοι για να πράξουν τα δέοντα πριν αρχίσουν οι βροχές. Δεν δεχόμαστε δεύτερο κύτταρο.
Για τον ποταμό Αχέροντα: Πρέπει να μπουν κανόνες. Δεν το έχουμε πετύχει. Οι υπηρεσίες περιβάλλοντος στις οποίες απευθυνθήκαμε, ήρθαν να ελέγξουν για καταπατήσεις, ήρθαν για αυτοψία τώρα που τέλειωσε η σεζόν. Η υπηρεσίες παίρνουν εντολές… Το σύστημα είναι ανοργάνωτο.
Για το ΒΙΟΠΑΘΕ: Από τον Φεβρουάριο, και λόγω των χειρισμών της Κυβέρνησης, ήταν αδύνατο να προχωρήσει η παραλαβή του οικονομικού αντικείμενου.  Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα υπάρξει εξέλιξη.
Για την παράταξη της πλειοψηφίας: Ποτέ δεν ξέρεις αν θα χαθεί η δεδηλωμένη. Η ομάδα είναι συμπαγής και αποτελείται από άτομα νέα στην αυτοδιοίκηση και με όραμα. Οι δυσκολίες της προηγούμενης ομάδας της πλειοψηφίας με έκαναν πιο ώριμη.
Για τον Μάριο Κάτση: Διανύει το αγροτικό του αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε το «κατόπιν ενεργειών». Στην Ήπειρο λέμε «Ποιος τον κάνει αυτόν το γάμο…».
Για τον ΣΥΡΙΖΑ Παραμυθιάς: Πρώτη φορά στα χρονικά, κομματική οργάνωση παίρνει θέση για την πορεία των έργων. Σημασία έχει να προχωρήσουν τα έργα.
Για την αυτοδιοίκηση: Στα συνέδρια της ΚΕΔΕ κάνουμε ομαδική ψυχοθεραπεία.
Για την κεντρική εξουσία διαχρονικά: Δεν έσκυψαν στα προβλήματα της αυτοδιοίκησης. Δεν έχω δει καμία προσπάθεια επανίδρυσης του κράτους.

In this article

Join the Conversation