Καμπάνια συλλογής sleeping bags από Εκπαιδευτικούς της Θεσπρωτίας για τους πρόσφυγες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας αποφάσισε: Ο Σύλλογός μας προχωράει στη συλλογή από τα μέλη του sleeping bags (για μεγάλους και παιδιά) και κουβερτών, για...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας αποφάσισε:

Ο Σύλλογός μας προχωράει στη συλλογή από τα μέλη του sleeping bags (για μεγάλους και παιδιά) και κουβερτών, για να τα διαθέσει σε χώρο που είναι συγκεντρωμένοι πρόσφυγες. Συγκεκριμένα καλούμε όλους τους Συλλόγους Διδασκόντων να συγκεντρώσουν όσα από τα είδη αυτά μπορούν. Ταυτόχρονα να ενημερώσουν και τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων τους ώστε και αυτοί να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Η συγκέντρωση των υλικών να πραγματοποιηθεί έως 21 Δεκεμβρίου 2015 και να ειδοποιηθούν τα μέλη του Δ.Σ. για την παραλαβή τους. Ο Σύλλογος μαζί με την τοπική ΕΛΜΕ, η οποία υλοποιεί ανάλογη δράση, θα παραδώσει τα υλικά στους πρόσφυγες τις ημέρες των εορτών.

Επισημαίνουμε ότι η συλλογή αφορά τα μέλη του Συλλόγου και όχι τους μαθητές και ότι τα πράγματα πρέπει να παραδοθούν καθαρά και συσκευασμένα.

Είμαστε δάσκαλοι και δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους λαούς που πλήττονται από την πείνα, τη φτώχεια, τους πολέμους. Συζητάμε και μαθαίνουμε στους μαθητές μας το πραγματικό νόημα της αλληλεγγύης.

In this article

Join the Conversation