Β. Γιόγιακας: Να αποκατασταθεί οριστικά το προβληματικό σήμα της DIGEA στη Θεσπρωτία

Την άμεση επίλυση των συχνότατων προβλημάτων που εμφανίζει το ψηφιακό σήμα της DIGEA σε διάφορες περιοχές του Ν. Θεσπρωτίας ζητεί ο Β. Γιόγιακας με ερώτηση που κατέθεσε στον...

Την άμεση επίλυση των συχνότατων προβλημάτων που εμφανίζει το ψηφιακό σήμα της DIGEA σε διάφορες περιοχές του Ν. Θεσπρωτίας ζητεί ο Β. Γιόγιακας με ερώτηση που κατέθεσε στον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθώς και με επιστολές που έστειλε τόσο στον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων όσο και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της DIGEA.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας σημειώνει ότι η γεωγραφική έκταση του προβλήματος σχετικά με τις διακοπές σήματος είναι τέτοια που δεν αφορά μόνο περιοχές με οριακή κάλυψη ή μεμονωμένες εγκαταστάσεις.

Προσθέτει επίσης ότι η DIGEA είναι υπεύθυνη για την παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών που να είναι διαθέσιμες στο κοινό ενώ η ίδια η εταιρεία δεσμεύεται δημοσίως για την άριστη ποιότητα λήψης σήματος και περιεχομένου.

Ο κ. Γιόγιακας ζητά από το Υπουργείο και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων να μεριμνήσουν ώστε να διεξαχθεί έκτακτος έλεγχος για το εάν η DIGEA τηρεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά εκπομπής σήματος στη Θεσπρωτία και καλεί την εταιρεία να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την οριστική αποκατάσταση των τεχνικών προβλημάτων που διαπιστώνονται σε διάφορες περιοχές του Νομού.

In this article

Join the Conversation