ΒΙΝΤΕΟ: Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Νίκα “Ένας αιώνας και μια νύχτα”

Το 3ο του βιβλίο, “Ένας αιώνας και μια νύχτα”, παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, ο συγγραφέας Αλέξανδρος Νίκας. Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι...

Το 3ο του βιβλίο, “Ένας αιώνας και μια νύχτα”, παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, ο συγγραφέας Αλέξανδρος Νίκας.

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι εκδώσεις Μίνωας, ο Δήμος Σουλίου, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθίας και η ένωση αποδήμων Σεβαστού Παραμυθιάς, το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Ηπείρου Νικόλας Κάτσιος, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, ο συγγραφέας Σωτήρης Δημητρίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλογών καθώς και πλήθος κόσμου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ειχε ο πρόεδρος του ΦΟΠ Νικόλαος Γώγος, χαιρετισμό απεύθυνε η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Δημοτική Σύμβουλος Μαρίνα Μπέση και ο δικηγόρος Κώστας Γεωργίου.

Σε δηλώσεις του o συγγραφέας ευχαρίστησε του συνδιοργανωτές, το πάνελ και τους χορηγούς Χρήστο Κάλλο, Ευάγγελο Παπαδόπουλο καθώς και τον χορηγό επικοινωνίας paramythia-online.gr

Το βιβλίο “Ένας αιώνας και μια νύχτα”, μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Καρκαμίσι.


In this article

Join the Conversation