Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας: Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία της Πέμπτης

Συνάδελφοι/σσες, να ορθώσουμε τείχος μπροστά στη νέα λεηλασία που μας ετοιμάζουν. Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα δεν είναι εμπόρευμα για να έχει κόστος. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΚΑΙ...

Η νέα πρόταση για το ασφαλιστικό αποτελεί σφαγείο για εμάς και τα παιδιά μας. Μόνοι τους ομολογούν ότι πρόκειται για έγκλημα στη κοινωνική ασφάλιση. Και εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε να το υλοποιήσουν. Πάνω στις 11 προηγούμενες μειώσεις των συντάξεων και των 2 επιπλέον που έφερε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το καλοκαίρι, σχεδιάζουν νέες δραστικές μειώσεις σε όλους τους συνταξιούχους, διαλύουν τις επικουρικές, τσακίζουν με νέα εισοδηματικά κριτήρια το ΕΚΑΣ μέχρι την οριστική κατάργηση του, μειώνουν τις αναπηρικές. Χτυπούν ενιαία όλους τους εργαζόμενους, νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους, τη νεολαία! Πρόκειται για έγκλημα διάρκειας που θα αφήσει βαθιές πληγές στη ζωή της εργατικής-λαϊκής οικογένειας αν δεν αποκρουστεί.

Ενιαία κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ από τη σκοπιά των συμφερόντων του κεφαλαίου σφάζουν στο γόνατο την ασφάλιση μας. Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Μπορούμε να νικήσουμε! Να σημάνει παντού ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές να μην περάσει το έγκλημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Κεφαλαίου στην κοινωνική ασφάλιση. – Ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική. – Σταθερή δουλειά με δικαιώματα με αυξήσεις στους μισθούς – συντάξεις – Υγεία αποκλειστικά δημόσια – δωρεάν

Η κοινωνική ασφάλιση είναι δικαίωμα για όλο το λαό, είναι η ζωή μας! Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθεί από την μαζική συμμετοχή στην απεργία, στη συγκέντρωση από την συνολική αγωνιστική στάση που θα κρατήσει ο καθένας μας . πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας το κάθε σωματείο ο κάθε εργαζόμενος.

Η απεργία στις 4 Φλεβάρη μπορεί να γίνει μεγάλη παρακαταθήκη για την άνοδο του εργατικού λαϊκού κινήματος, την κοινωνική συμμαχία, να ανοίξει νέους δρόμους στην πάλη του λαού.

Όλοι έχουμε ευθύνη για την επιτυχία της και την κλιμάκωση του αγώνα. Θα κριθούμε από τις μελλοντικές γενιές για τη στάση μας σε τέτοιες στιγμές, είναι χρέος μας να δώσουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας καλεί όλους τους εργαζόμενους, των δήμων σε γενικό ξεσηκωμό. Να μην πάει ώρα χαμένη στην οργάνωση της απεργιακής απάντησης στις 4 του Φλεβάρη. Να νεκρώσουν τα αμαξοστάσια και τα δημαρχεία. Να μην αφήσουμε να περάσει ο νέος σφαγιασμός της κοινωνικής ασφάλισης. Να δυναμώσουμε τους αγώνες μας. Να μην τους αφήσουμε να διαλύσουν τη ζωή μας. Στις 4 του Φλεβάρη να κλείσουν τα αμαξοστάσια, τα δημαρχεία και όλοι οι χώροι δουλειάς.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:00π.μ. ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ-ΟΤΕ ΤΟ Δ.Σ

In this article

Join the Conversation