ΒΙΝΤΕΟ: Το επιμελητήριο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την καθιερωμένη εκδήλωση με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής στο Πάνθεον της Ηγουμενίτσας, το επιμελητήριο Θεσπρωτίας. Το παρόν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων,...

Την καθιερωμένη εκδήλωση με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής στο Πάνθεον της Ηγουμενίτσας, το επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

Το παρόν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, έδωσαν οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών, Γιάννης Λώλος, Σταυρούλα Μπραΐμη και Σπύρος Παππάς αντίστοιχα, ο αντιπεριφεριάρχης αγροτικής οικονομίας Νικόλαος Κάτσιος, περιφεριακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσπρωτίας.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέξανδρος Πάσχος, αναφέρθηκε στις νέες προσκλήσεις του 2016 για το επιχειρείν καθώς και στο απολογισμό δράσεων του 2015, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν οι βουλευτές Θεσπρωτίας, ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι συνέβη το πρωί της Κυριακής στην Ηγουμενίτσα.

In this article

Join the Conversation