Πρωτιά στο Corfu Mountain Trial, ο Σπύρος Κουρούτης του ΣΚΑ Παραμυθιάς

Την 1η θέση στην κατηγορία των 17 χιλιομέτρων, κατέκτησε ο Σπύρος Κουρούτης του ΣΚΑ Παραμυθιάς, στο 5ο Corfu Mountain Trial, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία στο νησί των...

Την 1η θέση στην κατηγορία των 17 χιλιομέτρων, κατέκτησε ο Σπύρος Κουρούτης του ΣΚΑ Παραμυθιάς, στο 5ο Corfu Mountain Trial, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία στο νησί των Φαιάκων.

Ο Σπύρος Κουρούτης τερμάτισε με 01.46.13, δεύτερος ήταν ο Μιχάλης Φωτεινός και τρίτος ο Δημήτρης Μπόϊκος.

Επίσης διακρίθηκαν οι Σπύρος Λιάμπης και Μιχάλης Αναστασόπουλος από το «go run Προδρόμι, δρομείς Σουλίου» που κατέκτησαν την 4η θέση στα 40 χλμ και την 7η θέση στα 17 χλμ, αντίστοιχα

– Στα 80 χιλιόμετρα πρώτευσε ο Φάνης Αρκουμάνης που κάλυψε την απόσταση σε 09.48.52.Ακολούθησε ο Αλεξάντερ Σπασόφ, με τρίτο τον Παύλο Μαυρογιάννη.
– Στα 40 χιλιόμετρα νικητές ήταν οι Πλακετάς & Ανδρούτσος με 04.01.55.
– Τέλος, στα 8 χιλιόμετρα κέρδισε η Εφη Φλώρου σε 50.41 ,με δεύτερο τον Γιάννη Πατρίκιο και τρίτο τον Σπύρο Απέργη.

Συμμετείχαν συνολικά 480 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ φέτος για πρώτη φορά συμμετείχε στους αγώνες και ομάδα Special Olympics της Κέρκυρας.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Βασίλης Αλαμάνος τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμμετέχοντες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός ότι όλοι ευχαριστήθηκαν τις διαδρομές και έμειναν ικανοποιημένοι από την Κερκυραική φιλοξενία. Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους ιδιώτες που βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Πολύτιμη, επίσης, ήταν η βοήθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου της Κέρκυρας. Τους ευχαριστώ όλους”

In this article

Join the Conversation