Πλούσια σε αγωνιστική δραστηριότητα ήταν η Κυριακή που μας πέρασε, για τους δρομείς του Σ.Κ.Α. Παραμυθιάς.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους στον αγώνα 21 χλμ. «9ος Ημιμαραθώνιος Θαν. Σταμόπουλος Καλαμπάκα- Τρίκαλα» που πραγματοποιήθηκε...

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους στον αγώνα 21 χλμ. «9ος Ημιμαραθώνιος Θαν. Σταμόπουλος Καλαμπάκα- Τρίκαλα» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20-03-2016, έναν από τους δημοφιλέστερους ημιμαραθωνίους της Ελλάδας ο οποίος διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων με τους τερματίζοντες δρομείς εφέτος να φτάνουνε τους 1200.

Αρχικά να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στους συντοπίτες μας δρομείς: Σουλιώτη Ευτύχιο για την 1η θέση που κατέκτησε στον αγώνα των 6 χλμ. εκπροσωπώντας τον σύλλογο Γ.Σ. Τρικάλων, και τον Τσίπη Άρη για την 10η θέση που κατέκτησε στον αγώνα των 21 χλμ. εκπροσωπώντας τον σύλλογο Α.Γ.Ε. Ζακύνθου.

Όλοι οι δρομείς του Σ.Κ.Α. Παραμυθιάς τερμάτισαν με επιτυχία και με πολύ καλές επιδόσεις, συγκεκριμένα συμμετείχαμε με τους παρακάτω 16 αθλητές: Χρυσικόπουλος Ιωάνν., Ντόκος Αθ., Γιάγκας Φ., Μπαρμπαγιάννης Αθ., Κουρούτης Σπ., Γώγος Σπ., Αθανασίου Ε., Ντόκος Άγγ., Κάτσιος Νικ., Σιώχος Π., Σακαρέλης Άγγ., Πάκος Μ., Καρζής Γ., Δήμου Β., Ράπτης Δ. και Φραντζελάς Θεοδωρος

Μάλιστα οι παρακάτω πέντε δρομείς του συλλόγου μας: Χρυσικόπουλος Ιωάνν., Ντόκος Αθ., Γιάγκας Φ., Μπαρμπαγιάννης Αθ. και Κουρούτης Σπ. πέτυχαν επίδοση (< 1.30΄) που τους δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθώνιου δρόμου.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε και τους δρομείς της ετέρας ομάδας δρομέων της περιοχής μας Gο Run Προδρόμι – Δρομείς Σουλίου, Αναστασόπουλο Μ. και Τσαρκοβίστα Χρ. που συμμετείχαν και τερμάτισαν με επιτυχία.

Για την Ιστορία νικητής του αγώνα των 21 χλμ. αναδείχθηκε ο Γιώργος Μίνος που τερμάτισε σε 1:08:37, με δεύτερο τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο με επίδοση 1:08:53. Την τριάδα έκλεισε ο Μιχάλης Καλομοίρης με επίδοση 1:09:49.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ελένα Λεβεντάκη σε χρόνο σε 1:20:08. Δεύτερη τερμάτισε, η Βασιλική Καραγεωργάκη σε 1:20:40 και στην τρίτη θέση τερμάτισε η Βίκη Κολοβού σε 1:27:39.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά αποτελέσματα ανατρέξετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.stamhalfmarathon.org/el/ Για τον παραπάνω θεσμό θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα. Ευχόμαστε του χρόνου να συμμετάσχουμε με ακόμα περισσότερους δρομείς.

ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

In this article

Join the Conversation