To 1o δημοτικό σχολείο για την συμμετοχή του στο Erasmus+ “Century Jobs, Bridge the Gap” +Φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς η εκπαιδευτική συνάντηση για τη λήξη του διετούς Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με θέμα “XX – XXI Century Jobs – Bridge the Gap”....

Πραγματοποιήθηκε στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς η εκπαιδευτική συνάντηση για τη λήξη του διετούς Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με θέμα “XX – XXI Century Jobs – Bridge the Gap”.

Στην εκπαιδευτική συνάντηση πήραν μέρος 17 εκπαιδευτικοί, μέλη του προγράμματος, από τη Βουλγαρία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Τουρκία, καθώς και εκπαιδευτικοί του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς.

Η συγκεκριμένη ομάδα εκπαιδευτικών έμεινε στην πόλη της Παραμυθιάς για πέντε μέρες, από 1 έως 5 Ιουνίου 2016. Συμμετείχαν στην καθημερινή σχολική δραστηριότητα γνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας και επισκέφτηκαν αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα της περιοχής μας.

Οι εταίροι κατά τη διάρκεια του διετούς προγράμματος αντάλλαξαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στις χώρες-μέλη του προγράμματος και συνεργάστηκαν με καινοτόμες πρακτικές στο θέμα κοινού ενδιαφέροντος “XX – XXI Century Jobs – Bridge the Gap”, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της σχολικής εκπαίδευσης και την ενίσχυσή της, μέσω της διακρατικής συνεργασίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς, μια εξωστρεφής προοπτική στην εκπαιδευτική διαδικασία.

In this article

Join the Conversation