”Ποιά Ελένη;” απο την θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Παραμυθιάς, αυριο στο θέατρο Καρκαμίσι

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 , στις 9,15 μμ στο θέατρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Σουλίου , στο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, η θεατρική παράσταση της θεατρικής...

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 , στις 9,15 μμ στο θέατρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Σουλίου , στο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά, η θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας Λυκείου Παραμυθιάς με τίτλο : «Ποια Ελένη;» των Ρέππα – Παπαθανασίου.

Πρόκειται για παρωδία ( ή καλύτερα μια διαφορετική «ανάγνωση») του γνωστού μύθου γύρω από την αναγνωρισιμότερη γυναικεία μορφή Παγκοσμίως αλλά και διαχρονικώς !!!! Την Ωραία Ελένη που με την ομορφιά της κατάφερε να προκαλέσει τον Τρωικό Πόλεμο.

Είναι όμως μόνον η ομορφιά αιτία για ότι θα προκληθεί ή ο ίδιος ο άνθρωπος που την χρησιμοποιεί ; Κι αν κάποιος πιστέψει πραγματικά και με όλη του τη δύναμη σε κάτι , μπορεί να τα καταφέρει ; Εννοείτε ότι μπορεί …αλλά πάντα με το ανάλογο αντίτιμο .

Περισσότερα όμως …στην παράστασή μας …Σας περιμένουμε με χαρά !!!!

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Παραμυθιάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Παραμυθιάς

ΥΓ : Θα ακολουθήσει παράσταση στο Καμπέρειο Θέατρο Ιωαννίνων στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ του ΔΗΠΕΘΙ , την Δευτέρα 27 Ιουνίου 8.15μμ !

In this article

Join the Conversation