Στην Γενική Γραμματεία Ισότητας ο Μ. Κάτσης, με αντιπροσωπεία γυναικών από την Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Γαλλοφωνίας

Επίσκεψη στην Γενική Γραμματεία Ισότητας και στο ΚΕΘΙ, με αντιπροσωπεία γυναικών από την Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Γαλλοφωνίας(Καμερούν, Καναδάς, Βέλγιο) πραγματοποίησε ο Μάριος Κάτσης. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας συνομίλησε με τις...

Επίσκεψη στην Γενική Γραμματεία Ισότητας και στο ΚΕΘΙ, με αντιπροσωπεία γυναικών από την Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Γαλλοφωνίας(Καμερούν, Καναδάς, Βέλγιο) πραγματοποίησε ο Μάριος Κάτσης.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας συνομίλησε με τις κ.κ. Φωτεινή Κουβέλα, Ειρήνη Αγαθοπούλου και Αγγελική Παπάζογλου για την προσφυγική κρίση και τον ρόλο που διαδραματίζουν οι 2 αυτοί φορείς, όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες και την προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών μέσα στο παγκόσμιο αυτό πρόβλημα των εκτεταμένων προσφυγικών ροών της κρίσης του 2015.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο με τον Αναπλ. Καθηγητή κ. Νίκο Μπελαβίλα, έναν από τους χιλιάδες εθελοντές της χώρας που έχουν συνδράμει αποφασιστικά στα Ανοικτά Κέντρα Φιλοξενείας και στην αντιμετώπιση με ανθρώπινους όρους των προσφυγικών ροών και ενημερώθηκε εκτεταμένα η αντιπροσωπεία για την έξαρση της προσφυγικής κρίσης αρχής γενομένης απ’ το καλοκαίρι του 2015.

In this article

Join the Conversation