Με αιμοδοσία τίμησαν τον προστάτη της ΕΛΑΣ, Αγ. Αρτέμιο, οι άντρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας

Την Τρίτη 18-10-2016 η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και...

Την Τρίτη 18-10-2016 η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της ΕΛ.ΑΣ. στην έδρα της Δ.Α. Θεσπρωτίας.

Τα μέλη της Ένωσης μας επέδειξαν ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία και με τη αθρόα προσέλευσή τους καταφέραν να συγκεντρωθούν τριάντα πέντε (35) φιάλες αίματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη του που στήριξαν την δράση αυτή της Δ.Α. Θεσπρωτίας αποδεικνύοντας έτσι ότι ο Έλληνας αστυνομικός συνεχώς και με κάθε τρόπο επιδεικνύει φιλότιμο, γενναιοδωρία και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους του.

ΓΙΑ ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
NAKOΣ Βασίλειος       ZΗΣΗΣ Δημήτριος

In this article

Join the Conversation