Τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας συζήτησε ο Β. Γιόγιακας

Το Υπουργείο Υγείας και τα Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» επισκέφθηκε ο Βασίλης Γιόγιακας ως μέλος κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα...

Το Υπουργείο Υγείας και τα Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» επισκέφθηκε ο Βασίλης Γιόγιακας ως μέλος κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα Υγείας του κόμματος, βουλευτή Λάρισας Χρήστο Κέλλα.

Στο Υπουργείο Υγείας το κλιμάκιο συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη του Υπουργείου με κύριο θέμα συζήτησης την υποστελέχωση των δομών υγείας και την ανάγκη βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Απεύθυνε επίσης ευχαριστίες προς τους εργαζόμενους για το έργο που προσφέρουν παρά την έλλειψη προσωπικού. Στα Νοσοκομεία Παίδων πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγία Σοφία», την Πρόεδρο του Ιδρύματος «Αγλαΐα Κυριακού» καθώς και με εργαζόμενους.

Τις συναντήσεις απασχόλησαν τα προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης των δύο Νοσοκομείων σε συνδυασμό με την ανυπαρξία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!