Αναβαση στη Χιονίστρα Παραμυθιάς την Κυριακή ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων. Εκδήλωση για τον αείμνηστο Στέφανο Σκοπούλη

Δύο πορείες στη Χιονίστρα Παραμυθιάς προγραμματίζει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Και οι δύο θα ξεκινήσουν από τη Σαλονίκη και η πρώτη (Α Κατηγορία) θα...

Δύο πορείες στη Χιονίστρα Παραμυθιάς προγραμματίζει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Και οι δύο θα ξεκινήσουν από τη Σαλονίκη και η πρώτη (Α Κατηγορία) θα καταλήξει στο Σιάδι Χιονίστρας μετά από τέσσερις ώρες, ενώ η δεύτερη (Β Κατηγορία) στη Χιονίστρα, σε υψόμετρο 1.644 μ., μετά από έξι ώρες. Αρχηγοί θα είναι οι Άννα Χάλλα και Αθανάσιος Ματσούλης αντίστοιχα.

Στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη μνήμη του Στέφανου Σκοπούλη.

Αναχώρηση στις 7 το πρωί από την έξοδο του parking της κεντρικής πλατείας. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου (Σμύρνης 15). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2651022138.

Υπενθυμίζουμε πως ο καρδιολόγος και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννίνων Στέφανος Σκοπούλης, έχασε την ζωή του στις 8 Φεβρουαρίου 2016, κατά την διάρκεια κοινής εξόρμησης των Ορειβατικών Συλλόγων Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων στα βουνά της Παραμυθιάς, ενώ έχει υπάρξει αρχηγός πολλών αποστολών ορειβασίας, καθώς ήταν έμπειρος ορειβάτης..

Φωτογραφια απο πρόσφατη αναβαση στην Χιονίστρα του Ορειβατικού Συλλόγου Ηγουμενιτσας

In this article

Join the Conversation