Δείτε το βιντεο του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς για το Fashion Show του ερχόμενου Σαββάτου για την Κιβωτό του κόσμου

Ο εμπορικος σύλλογος Παραμυθιάς διοργανώνει μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας όπου θα λάβουν μέρος το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων της Παραμυθιάς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ένδυσης και υπόδησης!...

Ο εμπορικος σύλλογος Παραμυθιάς διοργανώνει μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας όπου θα λάβουν μέρος το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων της Παραμυθιάς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ένδυσης και υπόδησης!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 04 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 στο κέντρο δεξιώσεων “ΜΕΓΑΡΟ” στην Βέλιανη Παραμυθιάς.

Ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να δει τις νέες τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι που έρχονται

Είσοδος με ποτό: 5€. Στον χώρο θα υπάρχει μπουφές με τοπικά προϊόντα από παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας καθώς και άλλες εκπλήξεις όπως χορευτικά και σόου!

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν από τον εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς στο Ίδρυμα Κιβωτός του κόσμου στα Γιάννενα σε ειδική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μερικές ημέρες μετά την εκδήλωση με ελεύθερη συμμετοχή!

Προπώληση εισιτηρίων: Κατάστημα VODAFONE Παραμυθιάς – Κατάστημα WIND Παραμυθιάςκαθώς επίσης και κατά την προσέλευση σας στο ¨ΜΕΓΑΡΟ” την ημέρα της εκδήλωσης.


In this article

Join the Conversation