Με 4 αθλητές και νέο ρεκόρ συλλόγου, ο ΣΚΑ Παραμυθιάς στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”

Περισσότεροι από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης ξεχύθηκαν από το πρωί της Κυριακής στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού στη...

Περισσότεροι από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης ξεχύθηκαν από το πρωί της Κυριακής στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού στη Βόρεια Ελλάδα, τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”.

Μεταξύ των αθλητών και 5 αθλητές του συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα τους Γιάγκα Φώτη, Νίκο Κάτσιο, Κατερίνα Δημητρίου kai Ευαγγελία Γιαγκα.

Μάλιστα ο Γιάγκας Φώτης, συνεχιζοντας τις καλές του παρουσιες, τερμάτισε στην 121η θέση με χρόνο 3:12:31που αποτελεί και το νέο ρεκόρ στους Μαραθώνιους για τον ΣΚΑ Παραμυθιάς.

Ο Μιχάλης Παρμάκης  έκοψε πρώτος το νήμα στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” με χρόνο 2.18.16. Πρόκειται για την πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, έπειτα από 12 χρόνια, που Έλληνας δρομέας κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση. Η εκκίνηση είχε γίνει στις 08.00 το πρωί στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη κεντρική πλατεία Πέλλας και το σημείο του τερματισμού ήταν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!