Από αύριο το κύριο μέρος των εργασιών του αποχετευτικού στην Κ. Καραμανλή. Αντιδράσεις από τον εμπορικό σύλλογο της πόλης.

Από αύριο Τετάρτη, αναμένεται η έναρξη των κύριων εργασιών για το αποχετευτικό δίκτυο της Παραμυθιάς, στην οδο κ. Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τον...

Από αύριο Τετάρτη, αναμένεται η έναρξη των κύριων εργασιών για το αποχετευτικό δίκτυο της Παραμυθιάς, στην οδο κ. Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τον πεζόδρομο της πόλης και σταδιακά θα επεκταθούν και σε όλη την οδο Κ. Καραμανλή ενώ εκτός της ημέρας αναμένεται ενημέρωση απο την δημοτική αρχή για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τέλος εντος των επομένων ημερών, θα υπάρξει και ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης.

Η είδηση αυτή έφερε αναστάτωση στον εμπορικό σύλλογο της πόλης, ο οποίος έχει προγραμματίσει για σήμερα το μεσημέρι έκτακτη γενική συνέλευση, ενώ όπως αναφέρουν μέλη του συλλόγου, στο τραπέζι θα πέσει και πρόταση για την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων.

Σε σχετική ανακοίνωση ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς, αναφέρει:

Το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου καλεί εκτάκτως γενική συνέλευση όλων των καταστημάτων σήμερα ημέρα Τρίτη, στις 14:00 το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου, με θέμα την αυριανή έναρξη των εργασιών για το αποχετευτικό επί της οδού Καραμανλή (Άγιος Δονάτος ως και το τέλος του πεζόδρομου). Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου αλλά και όλα τα καταστήματα όπως καφετέριες – ξενοδοχεία – φαρμακεία να παραστούν στην συνέλευση για να υπάρξει ενημέρωση και συντονισμός για επιπλέον ενέργειες.

In this article

Join the Conversation