Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για την δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ Παναγιώτη ο οποίος μας δώρισε δύο (2) σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τους οποίους επανδρώθηκαν...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ Παναγιώτη ο οποίος μας δώρισε δύο (2) σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τους οποίους επανδρώθηκαν τα γραφεία έκδοσης διαβατηρίων και ταυτοτήτων της Δ.Α. Θεσπρωτίας.

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ συμπαραστέκεται έμπρακτα στον Έλληνα αστυνομικό. Και άλλες φορές στο παρελθόν έχει σταθεί δίπλα μας αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αμεσότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας στοχεύοντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και συμβάλλοντας έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας των κατοίκων της περιοχής μας.

Πράξεις σαν αυτές του κ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ μας γεμίζουν δύναμη και αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση την προσπάθεια μας καθώς μας δείχνουν ότι ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά δεν περνάει απαρατήρητος από τους συμπολίτες μας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!