Καλά τα 48 πανηγύρια του Αυγούστου, αλλά μαζέψτε και καμιά αφίσα.

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά σαρανταοχτώ (48) πανηγύρια, έχουν πραγματοποιηθεί και είναι σε πρόγραμμα κατά την διάρκεια του Αυγούστου, στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς. Ο κόσμος περνάει καλά,...

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά σαρανταοχτώ (48) πανηγύρια, έχουν πραγματοποιηθεί και είναι σε πρόγραμμα κατά την διάρκεια του Αυγούστου, στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς.

Ο κόσμος περνάει καλά, αναπτύσσεται και διατηρείται η παράδοση και η λαογραφία, ανταμώνουν φίλοι συγγενείς και μετανάστες, αλλά η αφισορύπανση παραμένει και μετά το τέλος των κλαρίνων και σε πολλές περιπτώσεις για αρκετές εβδομάδες μετά.

Κολωνές της ΔΕΗ, βιτρίνες ανοίκιαστων καταστημάτων, τοιχία, ακόμα και πινακίδες της τροχαίας, είναι καλυμμένες με κάθε είδους διαφημιστικό εκδηλώσεων, κακόγουστα τις περισσότερες φορές, τα οποία στην καλύτερη περίπτωση θα τα απομακρύνουν τα συνεργία καθαριότητας του δήμου, στην χειρότερη όμως θα τα “αποκαθηλώσει” ο άνεμος, σκορπίζοντας τα στους δρόμους.

Καλό θα είναι λοιπόν να αφιερώνουμε λίγο χρόνο μετά το τέλος των εκδηλώσεων, και να μην αφήνουμε το “οικολογικό” μας στίγμα

Υπενθυμίζεται οτι το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την υπαίθρια διαφήμιση, προβλέπει οτι κάθε υπαίθρια διαφήμιση θα πρεπει να εχει άδεια απο τον δήμο για τοποθέτηση σε συγκεκριμένο σημειο, θα πρέπει να αναγράφεται σε εμφανές σημείο, το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία και η διεύθυνση του διαφημιστή ή του διαφημιζομένου και ο αριθμός της άδειας που χορηγήθηκε από το Δήμο για την ανάρτησή της, η οποία θα πρέπει να γίνεται στους καθορισμένους γι’ αυτό το σκοπό χώρους, ενώ μετά το τέλος των εκδηλώσεων, αυτοί που ανάρτησαν τα διαφημιστικά θα πρέπει να τα αφαιρέσουν.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!