Μηνύματα Κάτση, Γιόγιακα και Μπραΐμη για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ένας δρόμος γεμάτος κόπους και...

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Ένας δρόμος γεμάτος κόπους και αγωνίες φτάνει στο τέλος του και ένας νέος ανοίγεται μπροστά σας. Οι επίπονες προσπάθειες, τόσο οι δικές σας, όσο των γονιών και των καθηγητών σας δικαιώθηκαν.
Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όμως, δεν είναι ο μόνος δρόμος. Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι, να ξέρετε ότι οι ευκαιρίες δε σταματούν στα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων.
Η ζωή βρίσκεται μπροστά σας γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Ο χώρος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πέρα από την επιστημονική γνώση με την οποία θα σας προικίσει, αποτελεί ένα καινούργιο περιβάλλον κοινωνικοποίησης, νέων δραστηριοτήτων και δυνατοτήτων που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας.
Από την πλευρά μας, χρέος μας είναι να προάγουμε την καθολική μόρφωση μαζί με την εκπαίδευση, ισότιμα για όλους χωρίς αποκλεισμούς, και για αυτό προσπαθούμε.
Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα!

Μάριος Κάτσης
Βουλευτής Θεσπρωτίας


Συγχαρητήρια σε όσους και όσες πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Καλή δύναμη σε όλους εκείνους που θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στη ζωή που ανοίγεται μπροστά τους

Βασίλειος Γιόγιακας
Βουλευτής Θεσπρωτίας


Αγαπητές και αγαπητοί επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε σας που πετύχατε, καθώς και στις οικογένειες και καθηγητές σας, για το μεγάλο αγώνα υποστήριξης που έδωσαν, συμπαραστεκόμενοι ηθικά και υλικά .
Εύχομαι ολόψυχα να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Επειδή όμως η εισαγωγή σε ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ή τεχνολογικό ίδρυμα δεν αποτελεί μονόδρομο, εύχομαι σε όλους όσοι δεν κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να μην απογοητεύονται, αντιθέτως να συνεχίσουν την προσπάθεια.
Η ζωή σας μόλις αρχίζει. Πάντα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες!!!

Η Δήμαρχος Σουλίου
Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση

In this article

Join the Conversation