Φωτιές εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα στο Γαρδίκι και στο Ελευθερωχώρι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται φωτιές που εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στις 15:30 το μεσημέρι της Κυριακής, στο Γαρδίκι και στο Ελευθεροχώρι. Στα σημεία κατευθύνουν οχήματα της πυροσβεστικής, με την περίπτωση...

Σε εξέλιξη βρίσκονται φωτιές που εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στις 15:30 το μεσημέρι της Κυριακής, στο Γαρδίκι και στο Ελευθεροχώρι.

Στα σημεία κατευθύνουν οχήματα της πυροσβεστικής, με την περίπτωση του Γαρδίκίου (ανάμεσα από Γαρδίκι και Αγόρά) να κρίνεται σημαντικότερη.

Στο Ελευθεροχώρι η φωτιά εκδηλώθηκε στην σήραγγα Αγ. Νικολάου και σύμφωνα με οσα αναφέρουν πηγές της πυροσβεστικής, προς το παρον δειχνει πως δεν εμπνέει ανησυχία.

Πάντως, σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Θεσπρωτίας για σήμερα, αφού προβλέπεται, υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς. Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, η Θεσπρωτία βρίσκεται στην κατηγορία -υψηλή- κινδύνου 3.

Αν υπάρξει λόγος, θα επανέλθουμε.

UPDATE: 14:31

Δυσκολεύει η κατάσταση στην Αγορά, με την φωτιά να εχει δυναμώσει. Ανακληθήκαν τα ρεπό ολης της δύναμης της πυροσβεστικής Παραμυθιάς. Η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο γίνεται με δυσκολία. Οι καπνοί εχουν φτάσει μέχρι την Παραμυθιά

In this article

Join the Conversation