Τι συζήτησαν στην συνάντησή τους, Σκουρλέτης και Μπραΐμη

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, με την Δήμαρχο Σουλίου, Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Διευθυντής του Γραφείου Υπουργού, Δημοσθένης...

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, με την Δήμαρχο Σουλίου, Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Διευθυντής του Γραφείου Υπουργού, Δημοσθένης Παπασταμόπουλος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραμυθιάς, Γιώργος Καλόγηρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε μια γόνιμη συζήτηση αναφορικά με τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο δήμος, αλλά και για τις υφιστάμενες δυνατότητες του υπουργείου να στηρίξει έργα υποδομής του δήμου, σε τομείς όπως αυτού της αντιμετώπισης της λειψυδρίας και άλλους.

Ο Κ. Σκουρλέτης συζήτησε με την Δήμαρχο για την πολιτική «ανοιχτών θυρών» του υπουργείου απέναντι στους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χωρίς εξαιρέσεις. Ταυτόχρονα, την ενημέρωσε για τους διαθέσιμους πόρους του υπουργείου για έργα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και την αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες, την προσπάθεια για συντόμευση της έκδοσης των αποφάσεων χρηματοδότησης και το διαφανές πλαίσιο διαχείρισης των σχετικών αιτήσεων που υποβάλλουν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!