Με το δεξί η ΚΑΕ Παραμυθιά. Νικησε εκτός έδρας τον Α.Ο. Λούρου

Γράφει για την paramythia-online.gro Δημήτριος Ντόκος Με το δεξί ξεκίνησε την νέα αγωνιστική σεζόν η ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ επικρατώντας του Α.Ο. Λουρου εκτος έδρας με 57-63 σε ένα αγώνα...

Γράφει για την paramythia-online.gr
o Δημήτριος Ντόκος

Με το δεξί ξεκίνησε την νέα αγωνιστική σεζόν η ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ επικρατώντας του Α.Ο. Λουρου εκτος έδρας με 57-63 σε ένα αγώνα που και αν και ξεκίνησε άνετα για την ΚΑΕ στο πρώτο ημίχρονο, εντούτοις στο τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Η Παραμύθια είχε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του ματς αλλά προς το τέλος του 3ου δεκαλέπτου πλήρωσε τα λάθη και την χαλαρότητα επιτρέποντας στην ομάδα του Λούρου να επιστρέψει απο το μείον 14 φέρνοντας την διαφορά ακόμα και στο καλάθι. Το καθαρό μυαλό σε συνδυασμό με την κούραση των παιχτών του Λούρου έφερε τελικά το θετικό αποτέλεσμα για την ΚΑΕ.

Επόμενο παιχνίδι εντός με αντίπαλο την ομάδα του Καλπακίου.

Δεκάλεπτα: 10-13, 25-32, 42-49, 57-63

Διαιτητές: Τσίγας-Καλαβρουζιώτου

Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ (Μπαμπαλιάμης): Λαδιάς 8, Γιώτης 2, Κοψάρης, Χριστιάς 3, Μπίρης 21(3), Σούρδης 5, Τόκης 1, Κουρλοκώστας, Νάσης, Μπαμπαλιάμης, Πέτρου 6, Κόττης 11(2)
ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (Λίβανος): Ντάγκας 2, Αθανασίου Χ. 16(1), Τσίλης, Λατσός 4, Ανδρέου 13(1), Κακομανώλης 5(1), Αθανασίου Α. 13, Ρεσβάκης 10

In this article

Join the Conversation