Πολιτιστικές διαδρομές: Μια έκδοση του Επιμελητηρίου που αναδεικνύει τον πολιτισμικό πλούτο της Θεσπρωτίας

Γράφει ο Η.Μ Μια πολύ χρήσιμη έκδοση και ιδιαιτέρως κατατοπιστική, που διατίθεται δωρεάν, με συγκεκριμένες πληροφορίες για τους αρχαιολογικούς, τους θρησκευτικούς και τους πολιτιστικούς προορισμούς του νομού, καθώς...

Γράφει ο Η.Μ

Μια πολύ χρήσιμη έκδοση και ιδιαιτέρως κατατοπιστική, που διατίθεται δωρεάν, με συγκεκριμένες πληροφορίες για τους αρχαιολογικούς, τους θρησκευτικούς και τους πολιτιστικούς προορισμούς του νομού, καθώς και για τα περιπατητικά μονοπάτια της περιοχής, έχει εκδώσει το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με πρωτοβουλία του δραστήριου και αποδοτικού προέδρου του Αλέξανδρου Πάσχου.

Είναι μια εργασία, που πραγματικά διευκολύνει και καθοδηγεί τους επισκέπτες, τώρα, που η Θεσπρωτία, λόγω της Εγνατίας οδού και του αναβαθμισμένου λιμανιού της Ηγουμενίτσας είναι ένας γρήγορα και εύκολα προσβάσιμος τόπος.

Ο πλήρης οδηγός, 159 σελίδων, που, εκτός από ακριβή στοιχεία, περιλαμβάνει και δεκάδες έγχρωμες φωτογραφίες, και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό, εντάχθηκε στη δράση “Έντυπο παρουσίασης του νέου τουριστικού προϊόντος και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ευρωπαϊκής εδαφικής συνεργασίας.

Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, όπως εκδηλώνεται μέσα από τις ενέργειες του κ. Πάσχου και των υπόλοιπων μελών του διοικητικού συμβουλίου, καθώς αναδεικνύεται ότι ο αρχαιολογικός, πολιτιστικός και θρησκευτικός πλούτος της Θεσπρωτίας, σε συνδυασμό με το παρθένο περιβάλλον, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό άξονα ανάπτυξης νέων τουριστικών προϊόντων.

In this article

Join the Conversation