Με μεγάλη συμμετοχή εξελίσσονται οι εκλογές του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα. Τι δηλώνει ο γρ. της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή, οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα. Οι κάλπες σε Παραμυθιά (ΦΟΠ), Γαρδίκι, Ηγουμενίτσα, Φιλιάτι και...

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή, οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα.

Οι κάλπες σε Παραμυθιά (ΦΟΠ), Γαρδίκι, Ηγουμενίτσα, Φιλιάτι και Μαργαρίτι (οπως και σε ολόκληρη των χώρα εκτος της Αθήνας που θα παραταθούν κατα μία ώρα), θα κλείσουν στις 8 το βράδυ, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται άμεσα.

Μιλώντας στην paramythia-online.gr, ο γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Ερρίκος Μητσιώνης, κανει λόγο για πέραν των προσδοκιών μεγάλη συμμετοχή και καλεί τα μέλη της προοδευτικής παράταξης, να προσέλθουν στις κάλπες τις ώρες που απομένουν.

«Η αθρόα συμμετοχή των φίλων και μελών της προοδευτικής παράταξης, αφήνει σοβαρές ελπίδες για την ολοκληρωτική αναγέννηση. Καλώ όλους του φίλους της κεντροαριστεράς, τις ώρες που απομένουν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε απο τα εκλογικά τμήμα και να ψήφίσουν για τον επικεφαλή του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα» αναφέρει ο γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Ερρίκος Μητσιώνης.

Υπενθυμίζουμε πως δικαίωμα εκλογής έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ενώ δικαίωμα ψήφου την επομένη Κυριακή, έχουν μόνο οσοι ψηφίσουν σήμερα.

In this article

Join the Conversation