Την ήττα γνώρισε η ΚΑΕ Παραμυθιά απο το Θεσπρωτικό

Γράφει ο Δημήτριος Ντόκος Την ήττα με 51-64 γνώρισε η ομάδα μπάσκετ της ΚΑΕ Παραμυθιάς στο Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Θεσπρωτικού. Αν και το παιχνίδι...

Γράφει ο Δημήτριος Ντόκος

Την ήττα με 51-64 γνώρισε η ομάδα μπάσκετ της ΚΑΕ Παραμυθιάς στο Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Θεσπρωτικού.

Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε ανταγωνιστικά στην διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου η ομάδα του Θεσπρωτικού εκμεταλλευόμενη τον γρήγορο ρυθμό και τον εφνιδιασμο κατάφερε με ένα μικρό σερί να ξεφύγει στο σκορ. Η διαφορά εκτινάχτηκε στους 23 πόντους στο κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου καθώς η ομάδα της Παραμυθιάς παρέμεινε άστοχη απο την περιφέρεια χωρίς να μπορεί να σταματήσει τους εύκολους πόντους του Θεσπρωτικού απο τον εφνιδιασμο. Η Παραμύθια έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να μειώσει στο τέταρτο δεκάλεπτο καταφέρνοντας να μειώσει στους 12 την διαφορά αλλα η προσπάθεια δεν είχε συνέχεια.

Πλέον η Παραμύθια μέτρα 2-2 σε νίκες και ήττες και στην επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας στην Πρέβεζα με αντίπαλο την δυνατή ομάδα του Άκτιου Πρέβεζας.

Δεκάλεπτα: 17-19, 26-37, 36-59, 51-64

Διαιτητές: Δημητρακάς-Διαμαντής

ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Λίβανος): Ράμμος 3(1), Τσίλης 3, Λένας, Λαμπρούσης 7, Λατσός 9(1), Τσίπης 4, Κακομανώλης 10(2), Ανδρέου 3, Ρεσβάνης 7, Αθανασίου 3(1), Πάκος-Τσιάμης, Μπάμπας 2

ΑΓΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βασιλείου): Παπαδιώτης 11(2), Τσάτσος 15, Μήτρου 6(1), Σιώρος 17, Ζούπας 2, Τσώλης 9(2), Αθανασίου, Μάτσικας 3, Σμπόνιας 1.

In this article

Join the Conversation