ΒΙΝΤΕΟ: Η παρουσίαση του βιβλίου «Να Βρίσκεις Τρόπους Να Πετάς» της 17χρονης συγγραφέας, Τάνιας Δημάκα.

Μικρό φάνταζε το κατάμεστο  Θέατρο Καρκαμίσι στην 1η παρουσίαση του μυθιστορήματος «Να Βρίσκεις Τρόπους Να Πετάς», της 17χρονης συγγραφέα Τάνιας Δημάκα, που πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά το βράδυ του...

Μικρό φάνταζε το κατάμεστο  Θέατρο Καρκαμίσι στην 1η παρουσίαση του μυθιστορήματος «Να Βρίσκεις Τρόπους Να Πετάς», της 17χρονης συγγραφέα Τάνιας Δημάκα, που πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία μεταξύ άλλων, του βουλευτή Μάριου Κάτση, της δημάρχου Σταυρούλας Μπραΐμη, της περιφερικής συμβούλου  Αντιγόνης Φίλη, μελών του δημοτικού συμβουλίου και της εκπαιδευτικής κοινότητας της Παραμυθιάς.

Για το βιβλίο μίλησαν οι εκπαιδευτικοί Στεργιανή (Στέλλα) Φωτιάδου και Γιώτα Στάθη, καθώς και η συγγραφέας.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν μέλη της θεατρική ομάδας του 1ου ΓΕΛ Παραμυθιάς, ενώ μουσικά συνόδευαν με τις κιθάρες τους οι μουσικοί Βαγγέλης Μπάμπας και Νίκος Μήλιος.

Συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά της συγγραφέας στην αδικοχαμένη δασκάλα της Χρύσα Γκορέζη,  στην οποία είναι και αφιερωμένο το πρώτο εκδομένο βιβλίο της Τάνιας Δημάκα.

Δειτε στο βιντεο που ακόλουθεί την παρουσίαση του βιβλίου «Να Βρίσκεις Τρόπους Να Πετάς» της Τάνιας Δημάκα, στην οποία ευχόμαστε ολόψυχα, να μας απασχολεί για πολλά, πολλά χρονιά με τις δημιουργικές της ανησυχίες:


In this article

Join the Conversation