Το ΚΚΕ Παραμυθιάς για την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη

Τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη θα επισκεφτεί την περιοχή μας ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης. Η επίσκεψή του μόνο με χαρά δεν γεμίζει τους φτωχομεσαίους αγρότες της...

Τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη θα επισκεφτεί την περιοχή μας ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης.

Η επίσκεψή του μόνο με χαρά δεν γεμίζει τους φτωχομεσαίους αγρότες της Θεσπρωτίας, μιας και οι διαχρονικές πολιτικές της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ που προωθεί με πίστη και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους.

Επίσης δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουμε ότι μετέχει μιας κυβέρνησης που με τα μνημόνια διαρκείας που έχει ψηφίσει έχει υποθηκεύσει το παρόν και μέλλον του λαού και της νεολαίας.

Μάλιστα την τρέχουσα περίοδο η κυβέρνηση παζαρεύει με τους «θεσμούς», ελέω αξιολόγησης, ότι έχει απομένει σε εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, προνοιακά με τους εργαζομένους να απαντούν με Γενική Απεργία στις 14 Δεκέμβρη.

Ειδικά όμως η επίσκεψη του συγκεκριμένου μέλους της κυβέρνησης δεν μπορεί παρά να μας θυμίσει τις απαράδεκτες δηλώσεις στις οποίες προχώρησε λίγους μήνες πριν αλλά και τον διαρκή του «αγώνα» για την αποποινικοποίηση της κάνναβης…

Ας θυμίσουμε λοιπόν στο λαό της Θεσπρωτίας κάποιες μόνο από τις δηλώσεις του που έγιναν το περασμένο Οκτώβρη:

«Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί, που σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί να είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολο του για να την κάνει» !!!

«Η Ελλάδα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι λόγω του κλίματος που είναι κάπως ξερικό και αυτό το φυτό (η κάνναβη) μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη παραγωγή» !!!

Οι απόψεις του αυτές περί καλλιέργειας κάνναβης για ατομική χρήση, όχι μόνο είναι επικίνδυνες, αλλά και αποδεικνύουν ότι η νομιμοποίηση της λεγόμενης ιατρικής κάνναβης είναι ο δούρειος ίππος για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, που επειδή φοβούνται να το ομολογήσουν το μεθοδεύουν δια της πλαγίας οδού.

Η άποψη ότι έτσι θα αντιμετωπιστεί η μάστιγα των ναρκωτικών είναι τουλάχιστον ανεύθυνη, όταν στις χώρες που έχουν υπάρξει τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις τα ποσοστά έχουν εκτοξευθεί, ενώ η Ελλάδα – παρά τη συνεχή αύξηση τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της κρίσης και της όξυνσης των κοινωνικών προβλημάτων – διατηρεί από τα χαμηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη στη χρήση ναρκωτικών.

Να τη χαίρονται τη δήθεν & qαριστερή ατζέντα τους, που είναι τόσο «αριστερή» όσο ο Γιώργος Παπανδρέου, που πρωτοδιατύπωσε τέτοιες απόψεις ή η κυβέρνηση Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ) που πρωτοέφερε νομοσχέδιο νομιμοποίησης της χρήσης ναρκωτικών και το μάζεψε άρον – άρον κάτω από τις αντιδράσεις που υπήρξαν».

In this article

Join the Conversation