Η Warner Bros στον Αχέροντα και σε άλλες περιοχές της Ηπείρου, για τα γυρίσματα της δημοφιλής σειράς Bachelor.

Γράφει για την paramythia-online.gr, ο Ηλίας Φωτίου*   Μια μεγάλη είδηση που αναμένεται να είναι ορόσημο στην προβολή του τουριστικού προϊόντος μας, επιφύλασσε η ευρεία σύσκεψη για τον...

Γράφει για την paramythia-online.gr,
ο Ηλίας Φωτίου*

 

Μια μεγάλη είδηση που αναμένεται να είναι ορόσημο στην προβολή του τουριστικού προϊόντος μας, επιφύλασσε η ευρεία σύσκεψη για τον τουρισμό που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Πάργα, με την παρουσία μεταξύ άλλων του θεματικού αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Στράτου Ιωάννου.

Κατά την διάρκεια της συσκευής, οι εκπρόσωποι της Αpollo που είναι από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία στην Σκανδιναβία, και φέρνει στην Ηπειρο μας 50 χιλ. τουρίστες ανά έτος, ανακοινωσε πως ο κολοσσός των τηλεοπτικών παραγωγών Warner Bros, επέλεψε την περιφέρεια μας για τα γυρίσματα της διεθνούς τηλεοπτικής σειράς “THE BACHELOR” – “DE BACHELOR”.

Η σειρά που προβάλλεται σε περισσότερες από 30 χώρες του πλανήτη, έχει προβάλει ήδη τους 2 πρώτους κύκλους έχοντας εκατομμύρια πιστούς τηλεθεατές ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δεύτερος κύκλος που ξεκίνησε να προβάλλεται στις 27 Δεκεμβρίου 2017, περιλαμβάνει γυρίσματα από την Σκύρο και την Αθήνα.

Η ιστορία περιγράφει έναν περιζήτητο εργένη που του δίνεται η ευκαιρία να βρει την αληθινή αγάπη και τη γυναίκα που θα παντρευτεί. Ξεκινώντας ένα ρομαντικό ταξίδι με κατεύθυνση ένα ελληνικό νησί θα γνωρίσει 25 υποψήφιες νύφες, όπου μέσα από διάφορες περιπέτειες και ρομαντικές συναντήσεις θα διαλέξει τη γυναίκα της ζωής του.

Τα γυρίσματα των 20 επεισοδίων θα ξεκινήσουν τέλη Απριλίου, στην ακτογραμμή Πρέβεζα Σύββοτα, τον Αχέροντα και τα Ζαγόρια. Ο Αχέροντας πέρα απο την φυσική ομορφιά ανταποκρίνεται στις δραστηριότητες Ιππασίας και Ράφτινγκ που είναι απαραίτητα στις ανάγκες της εκπομπής.

Τόσο ο αντιπεριφεριάρχης Στράτος Ιωάννου, όσο και οι εκπρόσωποι ξενοδόχων και εστίασης διαβεβαίωσαν την στήριξη με κάθε τρόπο στο όλο επιχείρημα, καθως το υλικό, υψηλού επιπέδου, θα είναι στην διάθεση της περιφέρειας και των φορέων για την αξιοποίηση του.

«Προσπαθούσαμε πολύ καιρό να προσελκύσουμε γυρίσματα ταινιάς η τηλεοπτικών σώου στην περιοχή μας και εσείς μας το προσφέρεται στο πιάτο», ανέφερε ο αντιπεριφεριάχης τουρισμού κ. Ιωάννου στος εκπροσώπους της Αpollo.

Αντιπρόσωποι της παραγωγής θα επισκεφτούν ως τα μέσα του Μάρτη τους τόπους γυρισμάτων και καθώς είναι γνωστή η ευαισθησία των Σκανδιναβών σε θέματα ποιότητας περιβάλλοντος και καθαριότητας, οι υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να τρέξουν πολύ για να αποκαταστήσουν το αποκαρδιωτικό θέαμα που παρουσιάζουν σήμερα οι πηγές του Αχέροντα, καθώς αν χαθεί αυτή η ευκαιρία, θα είναι ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.


 

Ο Ηλίας Φωτίου ειναι Δημοσιογράφος, και

Αντιπρόεδρος του συλλόγου τουριστικών καταλυμάτων και
επιχειρήσεων μορφών εναλλακτικού τουρισμού
In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!