Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα: Σεμινάριο μαγειρικής 17 και 18 Μαρτίου

Το Chef Club, γραφείο Πρέβεζας, σε συνεργασία με το ΚεΔιΒιΜ2 Φάσμα διοργανώνει διήμερο σεμινάριο μαγειρικής το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαρτίου με τίτλο «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα»...

Το Chef Club, γραφείο Πρέβεζας, σε συνεργασία με το ΚεΔιΒιΜ2 Φάσμα διοργανώνει διήμερο σεμινάριο μαγειρικής το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαρτίου με τίτλο «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα» και ώρες 10:00 – 17:30 στο BIANCO Resort στην παραλία Πάργας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, μπαρίστες, στελέχη χώρων εστίασης και ξενοδοχείων, ζαχαροπλάστες αλλά και σε όσους αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική τέχνη.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate/πιστοποίηση από το Κε.Δι.Βι.Μ2 ΦΑΣΜΑ Πάργας και βεβαίωση παρακολούθησης από το chef club.


In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!