Και επίσημα περιφερειακός σύμβουλος ο Δημήτριος Τάτσης. Τι δηλώνει ο ίδιος

Ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτριος Τάτσης, μετά την μη αποδοχή της χηρεύουσας θέσης από τον Θανάση Πορφύρη. Ο Δημήτριος Τάτση, με δηλώσεις του στην...

Ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτριος Τάτσης, μετά την μη αποδοχή της χηρεύουσας θέσης από τον Θανάση Πορφύρη.

Ο Δημήτριος Τάτση, με δηλώσεις του στην paramythia-online.gr, αναφέρει σχετικά: “Είναι μεγάλη τιμή και συνάμα μεγάλη ευθύνη, η συμμετοχή μου στο περιφερειακό σχήμα με την παράταξη “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” του Αλέξανδρου Καχριμάνη. Αυτο που μπορώ να πώ, ειναι πως θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ ανταξιος των προσδοκιών”

Εντωμεταξύ σε σχετική δηλωση του, ο Θανάσης Πορφύρης αναφέρει

“Υπέβελα την παραίτηση από την από την θέση του Περιφερειακού Συμβουλου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων! Θα ήθελα να συγχαρώ τον 2ο επιλαχών κο Δημήτρης Τάτσης και να του ευχηθώ μια δημιουργική θητεία προσφέροντας τα μέγιστα για την Π.Ε. Θεσπρωτίας και την Περιφέρεια Ηπείρου στον αγώνα που δίνει ο Περιφερειάρχης μας για την υλοποίηση του πολύπλευρου σχεδίου για την αναμόρφωση της! Να ευχηθώ στον κο Άποστολο Βαγγέλη να ξεπεράσει τα οποία προβλήματα των οδήγησαν στην παραίτηση του. Τέλος να σας ευχαριστήσω όλες και όλους σας που με τιμήσατε με την ψήφος σας! Θα συνεχίσω να προσφέρω τα μέγιστα δυνατά για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας!

Με εκτίμηση, Αθανάσιος Β. Πορφύρης”

In this article

Join the Conversation