Συνάντηση Κάτση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη

Συνάντηση εργασίας με το Σωματείο της Ε.Π. ΛΣ Βορειοδυτικής Ελλάδος και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Μάριος Κάτσης. Συζητήθηκαν θέματα προσωπικού και διοικητικού ενδιαφέροντος, καθώς...

Συνάντηση εργασίας με το Σωματείο της Ε.Π. ΛΣ Βορειοδυτικής Ελλάδος και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Μάριος Κάτσης. Συζητήθηκαν θέματα προσωπικού και διοικητικού ενδιαφέροντος, καθώς και η ενίσχυση του αξιόμαχου στόλου, σε μια περιφέρεια ακριτική με κρίσιμο ρόλο στον τομέα της ασφαλείας και της προστασίας των συνόρων μας.

«Οι σημαντικές αυτές επιτυχίες που έχουν καταγράφει, τόσο στην εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών και λαθρεμπορίου, αποτελούν την έμπρακτη απόδειξη για την σπουδαία δουλειά που γίνεται», τόνισε ο Θεσπρωτός βουλευτής και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους που με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα καθήκοντος, δίνουν τον καλύτερος τους εαυτό. Επιβεβαιώσαμε την κοινή ανάληψη πρωτοβουλιών το προσεχές διάστημα για την επίλυση των ζητημάτων του κλάδου.»

In this article

Join the Conversation