O Θεόδωρος Κώτσης για την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας

Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, Είμαι παρών στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών και Υποψήφιος για την θέση του Πρόεδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σουλίου στις 13 Μαΐου...

Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

Είμαι παρών στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών και Υποψήφιος για την θέση του Πρόεδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σουλίου στις 13 Μαΐου 2018.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη, εκφράζει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία διαχρονικά με τις μεγάλες εθνικά επιλογές της. Φιλοδοξούμε όλοι μαζί ενωμένοι, παλιά και νέα μέλη να δώσουμε δύναμη για το νέο ξεκίνημα.

Η Τοπική Οργάνωση ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία και συμμετέχει ενεργά με δημοκρατικό διάλογο και προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας και των δημοτών μας που με την σημερινή κυβέρνηση οξύνονται καθημερινά.

Με ήθος και εντιμότητα που διακρίνει παλιά και νέα στελέχη μας και με μπροστάρη τον αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο γιατί αξίζουμε περισσότερα.

Ζητώ με σεβασμό και εκτίμηση την στήριξη σας και την εμπιστοσύνη σας.


Θεόδωρος Κώτσης
Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Τ.Ο. Σουλίου

In this article

Join the Conversation