Σε εξελιξη ο σχεδιασμός για την Γ’ Εθνική. Μπαράζ ανανεώσεων

Συνεχίζεται εντατικά ο σχεδιασμός της διοίκησης και του προπονητή του Σουλίου ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Μετά την συμφωνία με τους Ντούμα, Διαμάντη, Μπέλλο...

Συνεχίζεται εντατικά ο σχεδιασμός της διοίκησης και του προπονητή του Σουλίου ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

Μετά την συμφωνία με τους Ντούμα, Διαμάντη, Μπέλλο και Μπουκουβάλα σειρά πήρε πήρε ο Μr. Goal του συλλόγου Νίκος Ντόκος ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες για την συνέχιση της συνεργασίας τους και την νέα χρονιά.

Ο 28χρονος (30/1/90) επιθετικός επιστρέφει στην Γ Εθνική μετά από έναν χρόνο καθώς είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Θεσπρωτού την τετραετία 2013-17 πραγματοποιώντας 84 εμφανίσεις και σημειώνοντας 12 γκολ.

Ο Ντόκος ήταν ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές(ο άλλος είναι ο Ντούμας) που στην τελευταία παρουσία του Σουλίου Παραμυθιάς σε Εθνικές κατηγορίες είχε δώσει το «παρών » την σεζόν 2010-11 στην Δ΄ Εθνική ενώ στην ιδία κατηγορία έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια με τον Απόλλων Πάργας (2006-10).

Την φετινή χρονιά ο Ντόκος πέτυχε 27 γκολ σε 30 παιχνίδια και ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες των «πράσινων» που οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ΤheBall.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο φορ ο οποίος μας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Γ΄ Εθνική με την ομάδα της πόλης μου. Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό και ευελπιστώ να έχουμε μια καλή πορεία». Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην διοίκηση της ομάδας λέγοντας: «Η διοίκηση κάνει πολύ κάλο έργο και είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος της Παραμυθιάς είναι ενθουσιασμένος και πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα «. Τέλος δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του για την παραμονή του Λευτέρη Βέρμπη στην τεχνική ηγεσία.

Ντεμπούτο θα κάνει φέτος στην Γ΄Εθνική ο Δημήτρης Γεωργάκης. Ο 22χρόνος μέσος τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Σουλίου και φοράει την πράσινη φανέλα και την νέα σεζόν.

Ο Γαρδικιώτης ποδοσφαιριστής την χρονιά που πέρασε πραγμαοποίησε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ σημείωσε και 8 γκολ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για πρώτη μου φορά στην Γ΄Εθνική. Ήταν κάτι που παλεύαμε όλη την χρόνια για να το πετύχουμε και το πετύχαμε. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει», δήλωσε στο TheBall.gr o Δημήτρης Γεωργάκης.

Απο το theball.gr

In this article

Join the Conversation